NISPA

Nijmegen Institute for Scientist-Practitioners in Addiction

Inschrijven NISPA-dag 2021

LET OP:

•    Zorg ervoor dat u uw email goed noteert. De inschrijfbevestiging wordt naar het ingevulde emailadres gestuurd.
•    Deelname aan de NISPA dag is kosteloos voor deelnemers van de instellingen IrisZorg, Leger des Heils, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh en VNN. Voor Radboud Universiteit en Radboudumc geldt een maximum aantal gratis plaatsen. 
•    Als u niet kunt komen, moet u u afmelden voor maandag 1 november. Bij afwezigheid zonder afmelding of bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van het congres wordt € 50,00 in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke factuur. Ook uw leidinggevende wordt geïnformeerd over uw afwezigheid. 
•    Voor deelnemers buiten genoemde instellingen zijn de kosten € 150,00. Hiervoor ontvangt u een factuur.
•    Zowel in de eerste als tweede ronde kunt u een voorkeur aangeven voor 2 workshops/symposium.

LET OP: ALLEEN NOG ONLINE TE VOLGEN, OP LOCATIE IS DE DAG VOL!

ONLINE kunt u in het middagdeel de symposia volgen of de workshop verslaving en LVB.

Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Functiegegevens
Geef uw functie als u hierboven voor "anders" geeft gekozen.
Workshops
Op basis van inschrijving wordt u ingedeeld in de workshop naar keuze. Indien er geen keuze wordt gemaakt, vindt automatisch indeling voor het symposium van die ronde plaats. Als u het middagprogramma niet volgt, dan kunt u ‘geen’ aanvinken.
Maakt u deel uit van de congresorganisatie, middels het verzorgen van een workshop, symposium en/of presentatie.
Ik sla deze ronde overStoppen met roken in de verslavingszorgPalliatieve zorg voor mensen met een chronische verslavingNeuroscience for dummies: MicrobioomInzet van ervaringsdeskundigheid in de verslavingsbehandelingGameverslavingSymposium: Co-morbiditeit
Eerste keuze *
Tweede keuze *
Ik sla deze ronde overAmbulante detoxificatieVerslaving en LVB LET OP: ALLEEN ONLINE TE VOLGEN!Implementatie van virtual reality in de verslavingszorgProblematisch middelengebruik bij aanhoudende pijn: een geïntegreerde benaderingMDR alcohol: (literatuur + discussie)Symposium: Grote multicenter studie waar NISPA bij betrokken is
Eerste keuze *
Tweede keuze *
NISPA-nieuws
Privacybeleid
We respecteren uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de aanmelding/registratieprocedure, het verstrekken van informatie over de activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, het aanvragen van accreditatie voor deze activiteit, het informeren over toekomstige activiteiten, en het geanonimiseerd evalueren van het gebruik van onze activiteit. Door inschrijving voor de NISPA dag geef ik toestemming dat er foto’s gemaakt, opgeslagen en eventueel gepubliceerd worden op onze NISPA website en NISPA nieuwsbrief.
Als u niet benaderd wilt worden voor updates van NISPA dagen in de toekomst of andere NISPA-activiteiten dan kunt u het vakje "nee" aankruisen.