NISPA

Nijmegen Institute for Scientist-Practitioners in Addiction

NISPA-dag 2021

Organisatie

Onder voorzitterschap van dr. Arnt Schellekens en dr. Boukje Dijkstra, beiden directeur NISPA, organiseert NISPA, op donderdag 4 november 2021 het jaarlijkse NISPA congres, in samenwerking met de instellingen IrisZorg, Leger des Heils, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh en VNN.

Locatie

Het congres vindt plaats bij Van der Valk, hotel Nijmegen – Lent (zie https://www.valknijmegen.nl/zalen) en is gelegen naast het treinstation Nijmegen Lent. Ook is het mogelijk het gehele congres online te volgen.

Programma

Het programma van de NISPA dag is hier te vinden. Dit jaar zal een deel van de workshops fysiek te volgen zijn en een aantal online, dit vanwege de beperkte capaciteit vanwege de corona maatregelen. 

Inschrijving

De inschrijving voor de NISPA-dag is mogelijk vanaf 24 september 2021. U kunt zich voor deze dag inschrijven via deze link. De sluitingsdatum is 25 oktober 2021. Mocht het maximale aantal van 200 inschrijvingen eerder bereikt zijn dan sluit de inschrijving eerder. Twee weken voor het congres ontvangt u een bevestiging van de inschrijving, de workshop waar u bent ingedeeld, en een routebeschrijving.

Let op: u kunt een voorkeur aangeven of u liever fysiek aanwezig bent, online of dat het u niet uit maakt, echter dit is geen garantie.

Kosten

  • Deelname aan NISPA-dag is kosteloos voor deelnemers van de instellingen IrisZorg, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh, Leger des Heils en VNN. Voor Radboud Universiteit en Radboudumc geldt een maximum aantal gratis plaatsen. 
  • Er is erg veel belangstelling voor deze dag! Als u niet kunt komen, wilt u dat voor maandag 1 november laten weten? Anders wordt bij afwezigheid zonder afmelding of bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van het congres € 50,00 in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke factuur. Ook uw leidinggevende wordt geïnformeerd over uw afwezigheid. 
  • Voor deelnemers buiten deze instellingen zijn de kosten € 150,00. Hiervoor ontvangt u een factuur. U kunt tot 48 uur voor aanvang van het congres kosteloos annuleren. Restitutie is daarna niet meer mogelijk. 

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor:

  • Vaktherapeuten
  • FGzPt 
  • Verpleegkundigen & Verzorgenden
  • Verpleegkundig Specialisten Register
  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) 
  • Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland (VVGN) 

Let wel: om in aanmerking te komen voor accreditatie dient u het hele congres te volgen. Dit wordt gecontroleerd.