NISPA

Nijmegen Institute for Scientist-Practitioners in Addiction

NISPA-dag 2019 "Op inhoud verbinden" is helaas vol, u kunt zich niet meer inschrijven

Mocht u op de wachtlijst geplaatst willen worden, dan kunt u een mail sturen naar contact@nispa.nl .

 

LET OP

  • Zorg ervoor dat u uw email goed noteert. De inschrijfbevestiging wordt naar het ingevuld emailadres gestuurd.
  • Deelname aan NISPA-dag is kosteloos voor deelnemers van de verslavingszorginstellingen IrisZorg, Leger des Heils, Novadic-Kentron, Tactus, Vincent van Gogh en VNN. Voor Radboud Universiteit en Radboudumc geldt een maximum aantal gratis plaatsen.
  • Als u niet kunt komen, moet u zich afmelden voor maandag 4 november (email: contact@nispa.nl) anders wordt bij afwezigheid zonder afmelding of bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van het congres € 50,00 in rekening gebracht. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke factuur. Ook uw leidinggevende wordt geïnformeerd over uw afwezigheid.
  • Voor deelnemers buiten genoemde instellingen zijn de kosten € 150,00. Hiervoor wordt een factuur gestuurd.
  • Zowel in de eerste als tweede ronde kunt u zich maar bij 1 workshop/symposium inschrijven.

Let wel: om in aanmerking te komen voor accreditatie dient u minimaal 1 workshop/symposium te volgen. Dit wordt gecontroleerd.

Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Functiegegevens
Accreditatie wordt aangevraagd bij: * Accreditatie voor Vaktherapeuten, * Accreditatiebureau FGzPt, * Accreditatiebureau Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, * Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register, * Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP), * Vereniging voor Verslavingsgeneeskunde Nederland (VVGN).
Geef uw functie als u hierboven voor "anders" geeft gekozen.
Workshops
Op basis van inschrijving wordt u ingedeeld in de workshop naar keuze. Indien er geen keuze wordt gemaakt, vindt automatisch indeling voor het symposium van die ronde plaats. Als u het middagprogramma niet volgt, dan kunt u ‘geen’ aanvinken.
Maakt u deel uit van de congresorganisatie, middels het verzorgen van een workshop, symposium en/of presentatie.
Indien een optie niet meer geselecteerd kan worden is het max. aantal deelnemers bereikt.
Indien een optie niet meer geselecteerd kan worden is het max. aantal deelnemers bereikt.
NISPA-nieuws
Aangeven of u de maandelijkse digitale nieuwsbrief van NISPA wilt ontvangen.
Privacybeleid
We respecteren uw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de aanmelding/registratieprocedure, het verstrekken van informatie over de activiteit waarvoor u zich heeft aangemeld, het aanvragen van accreditatie voor deze activiteit, het informeren over toekomstige activiteiten, en het geanonimiseerd evalueren van het gebruik van onze activiteit. Door inschrijving voor de NISPA dag geef ik toestemming dat er foto’s gemaakt, opgeslagen en eventueel gepubliceerd worden op onze NISPA website en NISPA nieuwsbrief.
Als u niet benaderd wilt worden voor updates van NISPA dagen in de toekomst of andere NISPA-activiteiten dan kunt u het vakje "nee" aankruisen.